Τι ευθύνες και κουραφέξαλα

https://i0.wp.com/www.enfocarte.com/1.4/cine/dolce2.jpg«Σκάνδαλο.. απαράδεκτο.. ευθύνες.. να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.. » ωρύονται τα Μ.Μ.Ε. αντιλαλώντας τις φωνές των πολιτικών και της «κοινωνίας». Ως είθισται σε 1-2 μέρες το θέμα θα έχει ξεχαστεί.

Την έκλειψη ζωής της 16χρονης και του 76χρονου υπό την σκιά του HIV/AIDS ποιος θα την επωμιστεί; Μόνο η ιδέα στο γεγονός ότι και οι δύο θα πρέπει να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε μια τροχιά που αυτοί δεν επέλεξαν με παγώνει… με καταβάλλει.

Παράλληλα οργίζομαι.. Θέλω να φωνάξω «καταδίκη, θάνατος, αφανισμός, στην πυρά όλοι οι ασυνείδητοι υπεύθυνοι». Να ξαλαφρώσω δηλαδή, να ξορκίσω το κακό μην με βρει. Σκέφτομαι όμως τους δύο «τυχερούς» και το αφήνω. Είναι οι μοναδικοί που έχουν πραγματικό λόγο να οργιστούν γι’ αυτό που τους έκαναν. Οι υπόλοιποι ας βγάλουμε το σκασμό.

3 responses to “Τι ευθύνες και κουραφέξαλα

  1. δεν θελω να σχολιασω, να τσιριξω θελω.

  2. Φίλε συμφωνώ και σε ευχαριστώ για το σχόλιο στο blog μου καθώς και για το Link! Καμιά φορά οι λέξεις πρέπει να έχουν σημασία και να μην τις χρησιμοποιούν αβέρτα για τις ανάγκες του marketing.. Καλό βράδυ και ευχαριστώ!

    ΥΓ. Δημοσιεύω εδώ γιατί δεν έβρισκα το mail σου!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s