Κλειστό λόγω καύσωνα το 184 του ΙΚΑ

Με ανακοίνωση του το ΙΚΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/06/2007) (αρχείο M$ doc) μας πληροφορεί ότι:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να δημιουργηθούν στο κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα και τις υπομονάδες της τηλεφωνικής υπηρεσίας του «184» από αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος, σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, θα διακοπεί προληπτικά η λειτουργία του μετά τις 2:30 μ.μ. σήμερα.

Η υπηρεσία του «184» θα επαναλειτουργήσει κανονικά από αύριο το πρωί.

Αρνούμαι να πιστέψω ότι σ’ ένα έργο που κατά τα φαινόμενα ξοδεύτηκαν απο το Γ’ ΚΠΣ και εθνικούς πόρους γύρω στα 55 εκ. ευρώ (χωρίς να μετράμε μισθούς σε υπαλλήλους του ΙΚΑ, κλπ κλπ) δεν υποστηρίζεται επαρκώς απο UPS στα τοπικά γραφεία, και ηλεκτρογεννήτριες στα κεντρικά (τουλάχιστον).

Δηλαδή το μοναδικό failover plan (έστω και preventive plan) είναι το κλείσιμο του μαγαζιού επειδή ενδέχεται στις 2:30μμ (γιατί τόσο αργά καλέ; ) Αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα, το συμβόλαιο των ανάδοχων δεν προβλέπει ρήτρες για «κακή λειτουργία»;

One response to “Κλειστό λόγω καύσωνα το 184 του ΙΚΑ

  1. Η έννοια του γνωστού εκδότη- παπαγάλου-βρωμόσκυλου του Α TV επ ευκαιρία της δολοφονίας Βαρθολομαίου ήταν πως και δεν επεκτάθηκε το υπάρχον λογισμικό και στον έλεγχο φαρμάκων. Κανένας μέχρι τώρα εκτός κάτι σωματεία εργαζομένων εχει αναδείξει το ανεπαρκές των 10 λεπτά εξέταση και ραντεβού(ο ΠΟΥ λέει 20΄)το κλεισιμό ραντεβού σε βάθος χρόνου 32-40 ημερών με αποτέλεσμα οι ουρές να ψευτοκρύβονται και να αγωνιάς όχι για την εξέταση αλλά το ποθητό ραντεβού, οι δε συνθήκες εργασίας στα 101 υποσταθμούς να είναι εξόχως εντατικοποιημένες και με εξευτελιστικούς μισθούς. Προφανώς στο κεντρικό του 184 στη Θησέως έκαναν οικονομία στα κλιματιστικά. Δεν έχουν ιατρική υπηρεσία και οι τηλεφωνικές ιατρικές οδηγίες δεν πρέπει να τις προωθούμε ούτε από το ΕΚΑΒ είναι πολύ αναποτελεσματικές και αμφισβητήσημες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s