ΠΙΚΠΑ Βούλας… είπαμε οι Ναζί ήταν ειλικρινείς

Πριν απο κάτι βδομάδες έγραψα για την ειλικρίνεια των Ναζί με το πρόγραμμα «ευθανασίας» στους ανήμπορους σε σύγκριση με τις υποσχέσεις για ριζοσπαστικές αλλαγές στον χώρο της ψυχικής υγείας που κάνουν οι Νεοέλληνες πολιτικοί κάθε τέσσερα χρόνια. Έλαβα και δύο hate email ότι εξισώνω και καλά την παρούσα κυβέρνηση με τους Ναζί και κάτι τέτοια φαιδρά.

Τα σημερινά ΝΕΑ (9/2/2007) γράφουν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο ΠΙΚΠΑ Βούλας. Απο σπόντα έτυχε να γνωρίζω για τις συγκεκριμένες άθλιες συνθήκες από το 2004 (επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή). Δεν έμαθα για την κατρακύλα που ακολούθησε. Για περισσότερα διαβάστε τις παρακάτω σελίδες από ΤΑ ΝΕΑ.

tanea_20070209_p014_thumbnail.jpg ΤΑ ΝΕΑ: ΠΙΚΠΑ (σελ 15)

Το τραγικότερο όλων είναι το ένθετο στη δεύτερη σελίδα που μας θυμίζει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου ΠΙΚΠΑ* Ειλικρίνεια μηδέν δηλαδή.. και ας μην μιλήσουμε για την υποβάθμιση της λέξης «δέσμευση».

Συγνώμη που γίνομαι κουραστικός με το θέμα, αλλά η «ψυχική υγεία και πρόνοια» (αλλά και υγεία γενικότερα) δεν είναι μπορεί να είναι προεκλογικό παιγνίδι κανενός κόμματος και καμίας κυβέρνησης.

Αρχική πηγή.

*Ναι, το ξέρω ότι όλα αυτά γράφονται αυτή την περίοδο λόγω θερμού προεκλογικού κλίματος. Όπως και να έχει αληθεύουν 😦

2 responses to “ΠΙΚΠΑ Βούλας… είπαμε οι Ναζί ήταν ειλικρινείς

  1. Ακόμα και συ βάζεις αστερίσκο για το «θερμό προεκλογικό κλίμα». Λοιπόν, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω… όταν κάτι γ@μιέται… γ@μιέται. Και προτιμώ να το κράζεις, μπας και σταματήσει παρά να πρέπει να συνυπολογίζεις ποιός ωφελείται ή βλάπτεται πολιτικά κι αν θα μιλήσεις ή όχι.
    Το νταβατζιλίκι της Κοινής Γνώμης απ’ τα media είναι δεδομένο. Το αν θα άλλαξει κάτι στο ΠΙΚΠΑ όμως είναι το ζητούμενο. Ή αυτό πρέπει να είναι… γιατί αλλιώς θα χάσουμε και την λίγη λογική που μας έχει απομείνει. Αν μας έχει…

    Τα hate mail φοβάμαι πως είναι μέσα στο πρόγραμμα…

  2. Δεν χρειάζεται να πάνε εκτός συνόρων για να κάνουν κοπι τους Ναζι,αρκεί μια βόλτα ως την ιστορία.Σπαρτιάτες και Καιάδας,μπλουμ και κατω,ούτε ΠιΚΠΑ ούτε τίποτα.
    Αφού το γάμισανε που το γαμίσανε το κοινωνικό κράτος που κολλάνε?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s