Χρίστοδουλος & Χέρι με Χέρι

ChrisΧέρι με ΧέριΤον είδα χθες το βράδι τον είδα στη ΝΕΤ αργά… τον Χριστόδουλο να λέει ‘Όχι’ στην ένταξη της Τουρκίας. «… με τις θέσεις του κ. Χριστοδούλου ταυτίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ευρωβουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης» δηλώνοντας «Επιτέλους μία αγνή φωνή. Η δική μου η γνώμη δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι λέει η κυρία Μπακογιάννη.»

Η ομιλία του Χριστόδουλου είχε θέμα την «πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η στάση της Εκκλησίας» αλλά κάτι μου λέει ότι ο Χριστόδουλος άδραξε την ευκαιρία του δείπνου που παρέθεσε στους Ευρωβουλευτές για να δώσει ένα χέρι βοηθείας στον «Χερι με Χέρι» που μπήκε δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα. Μιά άλλη άποψη είναι ότι ο Χέρι με Χέρι εκμεταλλεύεται τις δηλώσεις του «αγνού» Χριστόδουλου

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Χριστόδουλος «δίνει» ένα χεράκι στον «Χέρι» τώρα στις «ασήμαντες» δημοτικές εκλογές με στόχο να μπορέσει να ασκήσει επιρροή στην κυβέρνηση στα ζητήματα που ενδιαφέρουν την εκκλησία, όπως η απορρόφηση πόρων από το Γ’ ΚΠΣ για προγράμματα που έχει καταρτίσει η Εκκλησία!

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το Γ’ ΚΠΣ, αλλά ο Κλάδος Διαδικτύου και Πολιτιστικών Προγραμμάτων της εκκλησίας είναι πολύ ενεργός.. Εκτός απ’ το site της εκκλησίας διαχειρίζεται και αυτά: discussion.gr archdiocese.gr artopos.gr cultura.gr myriobiblos.gr eikastikon.gr musicale.gr europeanspirit.gr aula.gr. Το EuropeanSpirit μάλιστα το ανακοίνωσε ο Χριστόδουλος στην ομιλία του. Και λέει: «Ὁ ἱστοχῶρος αὐτὸς θὰ ἦταν σὲ πλήρη λειτουργία, ἀλλὰ ἀντιμετωπίσαμε ἀπρόβλεπτα νομικὰ προβλήματα» Ξέρει κανείς κάτι σχετικό;

Κατά τ’ άλλα πάμε για βελούδινο διαζύγιο Κράτους-Εκκλησίας. Πότε θα γίνει το διαζύγιο Υπουργείου Οικονομικών με την Εκκλησία μ’ ενδιαφέρει να μάθω.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s